Het visitekaartje; jouw eerste indruk!

 

Een visitekaartje is een klein kaartje van papier of karton die je op één of beide kanten kunt bedrukken. Veelal is dit kaartje voorzien van een beschermlaagje zodat deze er goed uit blijft zien. Op dit kaartje staat contactinformatie van een persoon of organisatie weergegeven. Vaak is dit de naam en functie van een medewerker van een organisatie. Tevens staan er gegevens van het bedrijf. Dit zijn vaak de naam, het adres, het telefoonnummer, het e-mail adres en de website van de organisatie. Tot slot kun je veelal het logo en de slogan op het visitekaartje zetten.

 

Laat een indruk achter! Gebruik visitekaartjes!

 

Het doel van een visitekaartje is om een goede indruk achter te laten, te informeren en om aan te zetten tot het opnemen van contact met de eigenaar van een visitekaartje. Het is de snelste manier om je gegevens achter te laten bij iemand. Hierdoor is het nog steeds een veel gebruikt middel. Een digitaal visitekaartje sturen neemt langer tijd in beslag. Tevens is het is handig tijdens het netwerken. Je geeft iets tastbaars waar je toch naar gaat kijken, terwijl je een mailtje of digitaal visitekaartjes weg kan klikken. Een telefoon of computer kan wel eens niet werken. Daarentegen kun je een kartonnen visitekaartje altijd geven. Een visitekaartje heeft een handig formaat waardoor het vaak bewaard wordt in een portemonnee of op een andere plek. Je trekt hierdoor opnieuw de aandacht.

 

Visitekaartje nodig? Kies voor Brandonpoint!

 

Wanneer je een visitekaartje gaat laten ontwerpen is het handig dat je op de volgende zaken let. Kijk direct naar de eerste indruk, wat zie je als eerste en is alles goed leesbaar? Let daarnaast op of het duidelijk is welk product of dienst je aanbiedt en hoe je contact op kan nemen. Bij Brandonpoint zorgen wij dat jouw informatie goed en duidelijk overkomt, de aandacht trekt en een blijvende indruk achter laat.

 

Visitekaartjes laten maken? De kosten zijn lager dan je denkt!

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Het ontwerpen van visitekaartjes hoeft niet heel kostbaar te zijn. Wij werken deskundig en snel. Wij gaan voor je aan de slag. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!