Waarom heb je een goede productverpakking nodig?

 

De productverpakking bepaalt voor een groot deel de aantrekkingskracht van jouw product. Het zorgt voor herkenbaarheid van je merk en het product zelf. Aankopen vinden zowel digitaal als in een winkel plaats. In een winkel wil je dat jouw product opvalt tussen andere producten. Maar ook voor online aankopen is een productverpakking zeer belangrijk. De consument wil in één opslag zien wat hij/zij wil weten over het product. Om zowel op beide plaatsen concurrerend te kunnen zijn is een goede productverpakking met een duidelijk verhaal belangrijk. Zo zorg je ervoor dat die klant of consument niet alleen kijkt naar jouw product, het daadwerkelijk koopt en het blijft kopen.

Verhoog de waarde van je product met een professionele verpakking. Presenteer jouw product zo goed mogelijk. De beleving van de klant wordt op deze manier getriggerd. Dit levert klanttevredenheid op en daarmee ook de kans op positieve beoordelingen.

Verpakking laten ontwerpen? Brandonpoint laat jou opvallen!

 

Een productverpakking is zeer veelzijdig een heeft vele functies die de verkoop van jouw product stimuleren. Wil jij opvallen tussen andere producten? Brandonpoint ontwerpt een productverpakking die bij jouw product past en jouw verhaal vertelt. We beoordelen vaak op het uiterlijk en beslissen veelal binnen enkele seconden of we een product uit het schap pakken of online verder klikken. Een productverpakking is de eerste indruk die een klant krijgt van jouw product. Deze eerste indruk is essentieel want deze moet de aankoopverwachting bevestigen of beter nóg, overstijgen!

Een product verpakking is enorm belangrijk als het gaat om de waarde van het product. Het zorgt het niet alleen voor dat jouw product bij elkaar wordt gehouden. De vorm en het materiaal zijn de basis voor jouw product. Het geeft informatie over de functionaliteit (gebruik of verbruik je iets) en de houdbaarheid. De afbeelding, kleuren en lettertypen bepalen de uitstraling en wat je mee wil geven over jouw product. Maar je kunt met een verpakking ook een hergebruik of duurzaamheid stimuleren.

Productverpakking laten ontwerpen? De kosten zijn lager dan je denkt!

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Verpakkingsdesign hoeft niet duur te zijn. Wij werken deskundig en snel. Je laat al een verpakking ontwikkelen vanaf €100,-. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360° fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!