Naamloos-3_edited.jpg

Productfotografie 

Ben je opzoek naar professionele foto's van je producten voor bol.com of je eigen webshop? Vind je het belangrijk dat dit vooral snel en goed verloopt? Wij helpen je graag dit te realiseren. Al vanaf €39,95 ex btw bieden wij 6 productfoto's aan. Je ontvangt foto's van hoge kwaliteit voor de perfecte listing.

Ben je naast eenvoudige productfoto's toch op zoek naar uitgebreider/creatiever werk? Dan zijn onze pakketten misschien wat voor jou!

 

Wat krijg je?

 • Foto's met een witte achtergrond;

 • Uitlichten van kwaliteiten en specifieke eigenschappen;

 • Adobe Lightroom/Photoshop nabewerking

 • PNG & JPEG bestanden

 • Minimale afname van 6 productfoto's

Logo ontwikkeling

Een logo of beeldmerk is vaak het eerste wat er gezien wordt van jouw bedrijf. Het is de uitstraling van je bedrijf. Het maakt direct duidelijk waar je voor staat en wat je doet. Vaak wordt een beeldmerk verwerkt op alle communicatie uitingen van jouw bedrijf. Van website, visitekaartjes, folders, producten, werkkleding tot bedrijfswagens.

Het resultaat? Specialistisch maatwerk.

 

​Onze vormgevers hebben al veel klanten blij gemaakt met een logo naar wens. Onze werkwijze is simpel.

 1. Aanvraag
  Je vraagt een logo aan door op onze website op de knop kennis maken te drukken. Bel ons, mail of vul het contactformulier in. Ga jij voor modern, strak, speels of stijlvol? Je kunt alvast nadenken over jouw wensen of voorkeuren.
   

 2. Concept
  Wij ontwerpen een logo na jouw wensen besproken te hebben. Je ontvangt één concept versie. Op deze versie kun je feedback geven.
   

 3. Het resultaat
  Na verwerking van de feedback volgt de definitieve versie. Wij leveren de definitieve versie in meerdere kleuren en kleurencombinaties aan. Het betreft een WeTransfer link in EPS. Je kunt EPS kun je in alle andere bestandsextensies opslaan.

De kosten zijn écht lager dan je denkt!

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Een logo laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Wij werken deskundig en snel. Je laat al een logo ontwikkelen vanaf €45,-. Waar wacht je nog op? neem contact op

Naamloos-6_edited.jpg
Naamloos-4_edited.jpg

Huisstijl ontwikkeling

Heb jij een nieuwe huisstijl nodig? Kies dan voor de professionele vormgevers van Brand on Point. Wij hebben vakkundige designers die specialistisch werk leveren.

Wanneer je op zoek bent naar een vormgever of designer dan weet je wellicht al wat een huisstijl is. Een huisstijl bestaat uit meer dan alleen een mooi logo, goede bedrijfsnaam en een slogan. Een goed huisstijl bestaat uit een logo, een pay-off (slogan), lay-out, lettertypen, kleurgebruik, fotografische stijl en geluid. Het maakt jouw bedrijfsidentiteit visueel op alle mogelijke manieren. Van logo tot kleurgebruik. Van briefpapier tot visitekaartje.

Een huisstijl is specifiek voor jouw bedrijf en visualiseert jouw bedrijf, waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Het is de eerste indruk die een mogelijke klant van jouw bedrijf krijgt. Maar daarnaast is het ook datgene wat jouw bedrijf herkenbaar maakt, naamsbekendheid geeft en waardoor jij onthouden wordt.

Productomschrijving

Weet je niet zeker of je listing goed genoeg is? Wil je een productomschrijving voor meer conversie? Dan ben je op het juiste adres.

Je hebt de eerste stappen gezet, producten gekocht, misschien al wel wat online staan. Maar de sales zijn nog niet wat je ervan had verwacht. Je bungelt onderaan de 2e pagina, je hebt je prijs al verlaagd, maar de verkoop loopt nog niet.

Een goede bol.com listing is essentieel, daarom helpen  we je graag bij het schrijven van een professionele producttekst waarmee jij wel die sales behaalt!

Wat krijg je?

 • Complete producttekst

 • Een producttitel, bestaande uit de belangrijkste zoekwoorden met een hoog volume.

 • De belangrijkste eigenschappen van USP's van het product worden verwerkt.

Zie dit niet als een eenmalige aankoop. Zie het als een investering in je business. Je krijgt een professionele listing die je later ook als retentie kunt gebruiken voor toekomstige producten. De productbeschrijving maken tot een professioneel en goed samenhangend geheel kan een flinke klus zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat we bij jouw product een zeer aantrekkelijke beschrijving plaatsen die die klant weet te overtuigen van de voordelen en kwaliteiten van het product.

Naamloos-1_edited.jpg
Naamloos-2_edited.jpg

Infographics

Er is veel competitie op bol.com en je wil hier natuurlijk bovenuit springen. Om ervoor te zorgen dat je op de eerste pagina van bol terecht kan komen, is het enorm van belang goede infographics te hebben en een sterke productomschrijving.

Ervaren verkopers weten dat dit van groot belang is en dit kan dan ook de reden zijn dat jouw sales nog niet goed lopen. Vanaf het moment dat jij jouw product op bol.com plaatst wil je gelijk verkoop draaien. Wacht dus niet meer af om te kijken hoe het loopt en lever gelijk de beste kwaliteit!

Infographics worden vaak gekozen in de vorm van een pakket. In deze pakketten leveren wij probleemoplossende infographics en (6-10) productfoto's met witte achtergrond. De pakketprijzen gelden per product.

De invulling van de infographics mag je zelf bepalen, kun je afstemmen met ons, of geheel aan ons overlaten. Denk hierbij aan een hoofdafbeelding, verpakkingsinhoud met afmetingen, USP's, functies van het product, specificaties, het gebruik en sfeerbeelden. Welk pakket geschikt is hangt af van welk product je verkoopt. Als het om een makkelijk te fotograferen product, met weinig opties en specificaties gaat (zoals een broodplank), adviseren wij een ander pakket dan bij een moeilijk product (zoals bijvoorbeeld een ringlamp). Wij helpen je graag bij de keuze welk pakket geschikt is voor jouw product!

Vanwege auteursrechten leveren wij de eindbeelden aan in JPEG, dus geen source files. Mocht je een kleine aanpassing willen op de beelden, dan is dit geen enkel probleem en doen wij dit voor jou!

Renderen

Renderen? Voor de meesten is het een onbekende term. Echter heeft iedereen op dagelijkse basis wel te maken met renderen. Je kijkt vast wel eens naar een product online of kijkt een film. Maar wat is renderen dan precies en waarom heb je dit nodig? Wij leggen het je graag uit.

Renderen is het door de computer genereren van digitale afbeeldingen. Dit gebeurt op basis van ruwe data. Rendering wordt veel gebruikt bij films, games, voor special effects, in sales en marketing.

Renderen heeft veel voordelen. Het is realistisch, kostenbesparend en flexibel. Daarbij levert het geweldigste, meest nauwkeurige visuals op. Ze zijn zelfs zo nauwkeurig dat ze niet meer van echte productfoto’s te onderscheiden zijn.

Renderen heeft niet alleen dat als voordeel, maar het geeft je ook tevens de mogelijkheid om voor een investering een product te bekijken en evalueren. Je kunt een concept van een product opstellen en verbeteren voordat je met verder ontwikkeling begint. Dit bespaart je veel kosten.

Je kunt renderings gebruiken in een productfoto, productvideo of instructievideo.

Naamloos-5_edited.jpg