Een goede eerste indruk maken? Laat een logo ontwikkelen!

 

Een logo of beeldmerk is vaak het eerste wat er gezien wordt van jouw bedrijf. Het is de uitstraling van je bedrijf. Het maakt direct duidelijk waar je voor staat en wat je doet. Vaak wordt een beeldmerk verwerkt op alle communicatie uitingen van jouw bedrijf. Van website, visitekaartjes, folders, producten, werkkleding tot bedrijfswagens. Een goed logo is dan ook noodzakelijk voor iedere organisatie; van groot tot klein! De vormgevers van Brandonpoint leveren maatwerk. Een logo ontwerpen is namelijk meer dan letters en afbeeldingen bij elkaar voegen. Ieder logo wordt vakkundig ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw bedrijf en wat jij wil uitstralen.

Logo laten ontwerpen? Ga voor een professionele uitstraling!

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Een professionele uitstraling is enorm belangrijk. Een goed logo is het gezicht van jouw bedrijf en zorgt ervoor dat je professionaliteit uitstraalt. Een goed beeldmerk leidt ertoe dat (potentiële) klanten zich vertrouwd voelen met jouw organisatie. Het levert herkenbaarheid op en geeft aan waar jij voor staat. Een goed logo levert dan ook extra verkopen op. Ga jij voor extra sales en een professionele uitstraling? Kies dan voor Brandonpoint!

Het resultaat? Specialistisch maatwerk.

Onze vormgevers hebben al veel klanten blij gemaakt met een logo naar wens. Onze werkwijze is simpel.

 1. Aanvraag
  Je vraagt een logo aan door op onze website op de knop kennis maken te drukken. Bel ons, mail of vul het contactformulier in. Ga jij voor modern, strak, speels of stijlvol? Je kunt alvast nadenken over jouw wensen of voorkeuren.

   

 2. Concept
  Wij ontwerpen een logo na jouw wensen besproken te hebben. Je ontvangt één concept versie. Op deze versie kun je feedback geven.

   

 3. Het resultaat
  Na verwerking van de feedback volgt de definitieve versie. Wij leveren de definitieve versie in meerdere kleuren en kleurencombinaties aan. Het betreft een WeTransfer link in EPS. Je kunt EPS kun je in alle andere bestandsextensies opslaan.

Logo laten maken? De kosten zijn lager dan je denkt!

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Een logo laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Wij werken deskundig en snel. Je laat al een logo ontwikkelen vanaf €45,-. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!

Voorbeelden van ons werk