Product presenteren? Wij helpen je verder met infographics!

Jij wilt jouw product verkopen. Om dat te doen heb je overtuigingskracht nodig. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken en je wilt dat deze goed is. Veel verkopen vinden tegenwoordig online plaats. De digitale wereld kan vluchtig zijn; de concentratie is vaak snel afgeleid door advertenties. Kom overtuigend over door jouw product op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren. Ga voor product infographics!

Wat is een infographic?

Een product infographic is een informatieve afbeelding of illustratie. Met een product infographic kun je productinformatie zichtbaar maken. Het zorgt ervoor dat data in één opslag op een aantrekkelijke manier visueel wordt gemaakt.

Infographics laten maken? Makkelijk en overzichtelijk!

Vertel een verhaal en laat in één opslag zien hoe een potentiële koper er beter van wordt met een product infographic van Brandonpoint! Een sterke productomschrijving en goede productfoto’s zijn van groot belang! Ervaren verkopers, marketeers, sales reprentatives en accountmanagers weten dit. Vaak is dit dan ook de reden dat verkoop nog niet op gang komt of afneemt. Wij leveren productfoto’s en product infographics die makkelijk leesbaar en te delen zijn.

 

Heb jij een webshop of ben je partner op bol.com?

Er is veel competitie. Je wilt je onderscheiden en er bovenuit springen. Wil jij op de eerste pagina zoekresultaten van bol.com verschijnen? Ga voor sterke productomschrijvingen en de beste infographics. Wacht niet af om te kijken hoe het loopt een val direct op!

Hoe werkt het?​ Infographic pakketten​

Infographics worden vaak gekozen in de vorm van een pakket. In deze pakketten leveren wij probleemoplossende infographics en (6-10) productfoto's met witte achtergrond. De pakketprijzen gelden per product.

De invulling van de infographics mag je zelf bepalen, kun je afstemmen of geheel aan ons overlaten. Je kunt gaan voor een hoofdafbeelding, verpakkingsinhoud met afmetingen, USP's, functies van het product, specificaties, het gebruik en sfeerbeelden. Welk pakket geschikt is, hangt af van welk product je verkoopt. Een makkelijk te fotograferen product met weinig specificaties of opties (zoals een broodplank) vraagt om een ander pakket dan een moeilijk product (zoals een ringlamp). Wij helpen je graag een passend pakket te kiezen voor jouw product!

Vanwege auteursrechten leveren wij de eindbeelden aan in JPEG. Er worden geen source files aangeleverd! Is er een kleine aanpassing nodig? Wij doen dit graag voor jou.

Wat is de prijs van een product infographic?

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Een infographic laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Wij werken deskundig en snel. Je laat al een infographic ontwikkelen vanaf €45,- per product.

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!

Voorbeelden van infographics