Huisstijl laten ontwerpen? Zet je merk kracht bij met Brandonpoint!

 

Heb jij een nieuwe huisstijl nodig? Kies dan voor de professionele vormgevers van Brandonpoint. Wij hebben vakkundige designers die specialistisch werk leveren.

 

Wat is een huisstijl?

 

Wanneer je op zoek bent naar een vormgever of designer dan weet je wellicht al wat een huisstijl is. Een huisstijl bestaat uit meer dan alleen een mooi logo, goede bedrijfsnaam en een slogan. Een goed huisstijl bestaat uit een logo, een pay-off (slogan), lay-out, lettertypen, kleurgebruik, fotografische stijl en geluid. Het maakt jouw bedrijfsidentiteit visueel op alle mogelijke manieren. Van logo tot kleurgebruik. Van briefpapier tot visitekaartje.

 

Waarom een huisstijl ontwerp aannemen?

 

Een huisstijl is specifiek voor jouw bedrijf en visualiseert jouw bedrijf, waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Het is de eerste indruk die een mogelijke klant van jouw bedrijf krijgt. Maar daarnaast is het ook datgene wat jouw bedrijf herkenbaar maakt, naamsbekendheid geeft en waardoor jij onthouden wordt. Een professionele huisstijl zorgt ervoor dat een positief beeld aan jouw bedrijf wordt gekoppeld.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Wij hebben specialistisch, creatieve designers in-house. Deze vormgevers hebben ervaring en brengen expertise met zich mee. Zij leveren daardoor unieke creaties die passen bij jouw bedrijf. We werken graag samen met jou. Jij geeft je wensen aan, wij stellen vragen en onze vormgevers visualiseren dit naar een huisstijl die aansluit bij jouw identiteit. Onze huisstijl ontwerpers leveren een huisstijl die jouw merk kracht bij zet.

Onze ontwerpen worden aangeleverd in een conceptversie waar je feedback op kan geven. Na feedback ontvang je een definitieve versie in meerdere kleuren en kleurencombinaties. Veelal worden bestanden aangeleverd via een WeTransfer link (in EPS). Je kunt EPS kun je in alle andere bestandsextensies opslaan.

Ben je naast een complete huisstijl ook op zoek naar ander creatief werk? Wellicht zijn onze pakketten wat voor jou! Wij bieden bijvoorbeeld ook productfotografie en infographics aan. Ga naar onze tarieven om onze pakketten te bekijken.

 

Productfotografie prijzen? Wij hebben betaalbare productfoto’s.

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Een productfoto laten maken hoeft niet duur te zijn. Wij werken deskundig en snel. Wij maken de mooiste foto’s van jouw product al vanaf €39,95. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!