Wat is culinaire fotografie? Wij leggen het uit!

 

Culinaire fotografie wordt ook wel food fotografie of foodografie genoemd. Food fotografie is het maken van aantrekkelijke foto’s van etenswaren. Je kunt denken aan passende foto’s van voedingsproducten, recepten, menukaarten, kookboeken of een productassortiment. Het doel hierbij is om met je foto een aantrekkingskracht te creëren waardoor het product onweerstaanbaar wordt. Jouw eten kan namelijk enorm lekker zijn, maar als het slecht gefotografeerd is wil niemand het opeten. Foodfotografie lijkt makkelijk, maar het is moeilijker dan je denkt. Natuurlijk let je op belichting en kleuren, maar daarnaast is het belangrijk dat het beeld goed overkomt op de foto. Zorg ervoor dat dat de ingrediënten of structuur goed zichtbaar is. Maar ook aan de stijl die je gebruikt kan bepalend zijn.

 

Kies voor Brandonpoint. Wij maken jouw voeding nog aantrekkelijker!

 

Heb jij een food fotograaf nodig? Wij leveren foodfotografie waarbij wij letten op belichting, achtergrond, kleuren en garnering. Daarnaast gebruiken we graag verse producten die er optimaal uitzien en zo aantrekkelijk mogelijk vast te leggen zijn. Wij kijken tevens naar het gebruik en actie. Is het handig om een product alvast aan te snijden of er saus overheen te doen? Of we plaatsen een lepel of vork erbij voor de juiste stijl. We kijken ook of een actiefoto of een foto met een persoon erin een passende optie is. Dit zorgt namelijk voor net dat beetje extra.

 

Onze vakkundige fotografen ontzorgen jou en denken aan alles wat nodig is voor een goede foto. Wij zorgen ervoor dat jouw product aantrekkingskracht heeft en impact maakt. Jij zorgt voor het eten. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling en sfeer klopt. Of je nu voor een rijke sfeer of een minimalistische stijl gaat. Wij gaan ervoor dat iemand trekt krijgt van jouw eten door onze foodfoto’s. Kies voor foodfotografie die ervoor zorgt dat jouw klant keer op keer jouw product koopt. Kies voor Brandonpoint!   

 

Waarom voor foodfotografie kiezen? Wij leveren het beste resultaat!

 

Ga voor spraakmakende, krachtige food foto’s. Ga voor Brandonpoint. Wij gaan jouw unieke creatie zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengen. Foodfotografie waardoor je trek krijgt hoeft niet heel kostbaar te zijn. Wij werken deskundig en snel. Wij gaan voor je aan de slag vanaf €100,-. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!