Trek de aandacht met een flyer

 

De flyer wordt al zeer lang gebruikt om potentiële kopers aan te spreken. Een flyer is één papier die aan één of beide kanten bedrukt kan worden. Het wordt veelal in A5 formaat gemaakt. Een flyer is uitermate geschikt om de aandacht te trekken. Het doel is om nieuwsgierigheid op te wekken. Het is een middel waarin je bondig maar interessant een boodschap over kan brengen. Daarnaast is het zeer handig om aan een flyer iets toe te voegen om een klant te motivatie te geven om bij jou een product of dienst af te nemen. Vaak wordt er een coupon of voucher toegevoegd waarmee je korting kunt krijgen. Deze incentive zorgt ervoor dat een klant gemotiveerd wordt om een aankoop te doen.

 

De voordelen van een flyer

 

Op een flyer kan minder informatie gezet worden, maar zorgt wel dat je in een keer de aandacht trekt en aanzet tot actie. Dit kan gaan om het bezoeken van een website, informeren over een merk of product of het aanzetten tot een aankoop. Een flyer heeft niet alleen effect doordat je de aandacht trekt. Het houdt de aandacht vast omdat je iets tastbaars meegeeft. Bij een online advertentie is dit niet het geval. Een flyer kan nog wel is bewaard worden in een portemonnee, in de tijdschriftenmand, in de auto of op een planbord in huis. Hierdoor wordt iemand herinnerd aan jouw product of dienst. Daarnaast zorgt een tastbare flyer er vaak voor dat je onderwerp van discussie wordt. Mensen vertellen erover aan anderen. Dit effect heb je niet met een online advertentie, vaak klik je deze snel weg. Bij een flyer ga je toch kijken wat je in je hand hebt gedrukt gekregen.

Tot slot kun je met een flyer met een kleine investering een groot bereik creëren. Je betaalt namelijk geen vaste kosten maar eenmalig voor het aantal flyers dat jij nodig hebt. Een flyer kun je gemakkelijk in grote getallen kopen waardoor je korting op de aankoop krijgt.

 

Flyers laten maken? Wij leveren betaalbare flyers!

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Een flyer laten ontwerpen hoeft niet heel kostbaar te zijn. Wij werken deskundig en snel. Wij gaan voor je aan de slag. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!