Waarom een handleiding laten ontwerpen?

 

Een handleiding of e-book is een manier om te informeren en instructie te geven. Het zorgt voor het juiste (en veilige) gebruik van een product. Tevens maakt het duidelijk wat de mogelijkheden van een product zijn. Een goede handleiding of e-book is van groot belang voor jouw klanten. Jouw klant heeft het product gekocht, maar je wil dat deze klant tevreden is en herhaalaankopen doet. Een heldere, duidelijke handleiding kan daar veel aan bijdragen.

Het leveren van een handleiding is voor veel producten verplicht. De handleiding die jij van jouw leverancier krijgt is meestal in het Engels verwoord. Een vertaling van de handleiding naar het Nederlands kan aanwezig zijn, maar deze moet ook nog verwerkt worden in een aantrekkelijk design om mee te kunnen geven aan jouw klanten. Een vertaalde tekst zorgt er namelijk niet voor de klant deze tekst ook leest. Een aantrekkelijk design en informatieve tekst zijn de perfecte combinatie.

 

Waar moet ik op letten bij E-book design of handleiding ontwerpen?

 

Een goede handleiding heeft een duidelijke structuur en bevat elementen als technische specificaties, veiligheidsinstructies, beschrijving van het product, montage of installatie, bedieningsbeschrijving, onderhoud, opslag, storingen en het milieu. Naast deze vaste elementen is het belangrijk het e-book helder, beknopt en afgestemd op de doelgroep is. Tot slot is het van belang dat er duidelijke afbeeldingen of illustratief toegevoegd zijn.

 

Handleiding ontwerp? Brandonpoint helpt je verder!

 

Waarom een handleiding van Brandonpoint? We verdiepen ons van tevoren goed in het product. Wij maken een design aan de hand van de meegestuurde handleiding. We zorgen niet alleen voor een goede tekst, maar dat ook dat alles duidelijk naar beeld en design is vertaald. Zo ziet het er aantrekkelijk uit en wordt de handleiding of het e-book gelezen. Dit zorgt ervoor de mogelijkheden van jouw product zo goed mogelijk naar voren komen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het gebruik duidelijk is. Zo weet de klant precies waar hij/ zij aan toe is.

 

Professionele handleiding laten ontwerpen? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. Een handleiding ontwerpen of e-book design hoeft niet duur te zijn. Wij werken deskundig en snel. Je laat al een e-book ontwikkelen vanaf €45,-. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!