Wat is 360° fotografie of 360° video?

 

Een 360 graden foto of video wil zeggen dat je 360 graden om je heen of om een product kunt kijken. Een 360° foto bestaat uit meerdere normale foto’s. Wanneer je de foto’s aan elkaar plakt, wordt het een 360° foto. Bij een 360° video wordt in alle richtingen tegelijk een video opgenomen. Je kunt volledig rondkijken maar kunt niet bepalen wat er gebeurt in de video. Wil je zelf bepalen wat er gebeurt dan heb je te maken met virtual reality. De gehele omgeving of het gehele product komt op beeld. Een 360° graden foto of video kun je op een telefoon, tablet of computer bekijken. Daarbij kan je zelf bepalen welke richting je in kijkt. Wanneer je alles in één opslag wil kunnen weergeven dan is 360° fotografie of video een uitkomst!

 

360 fotografie en video. Je kunt er niet zonder!

 

Vele aankopen vinden tegenwoordig online plaats. Er zijn vele webshops waar je jouw aankopen kan doen. De concurrentie is groot en daarom is het belangrijk dat jouw product opvalt tussen de vele andere producten. Zonder goede content is opvallen onmogelijk. Dat begint bij goede productinformatie. Van tekst, specificaties tot afbeeldingen. Een duidelijke tekst en de juiste specificaties zijn de basis. Echter haakt de koper af zonder een afbeelding of video van het product. Een goede afbeelding is dus cruciaal wil je jouw product verkopen.

 

Nu kan iedereen een afbeelding plaatsen. Om je te onderscheiden en op te vallen kun je gaan voor een 360° foto of video. Hiermee val je direct op tussen alle andere producten. Een 360° foto of video zorgt voor een unieke beleving van jouw product. Het belicht de mogelijkheden en voordelen. Jouw product wordt volledig getoond en de klant kan jouw product zelf ronddraaien op het eigen scherm. Zo kan een klant een realistisch beeld krijgen van jouw product en de mogelijkheden ervan. Tevens krijgen ze een unieke beleving die echt een indruk achter laat.

 

360° fotografie en video prijzen? Wij leveren het beste resultaat!

 

Wij gaan met jouw ideeën aan de slag om een passende, unieke creatie te maken. 360° fotografie en video’s hoeven niet heel kostbaar te zijn. Wij werken deskundig en snel. Wij gaan graag voor je aan de slag. Waar wacht je nog op?

Van logo tot huisstijl. Van visitekaartje tot flyers. Op zoek naar rendererings, infographics, productverpakkingen of 360 graden fotografie? Ga voor een professionele presentatie en vormgeving, ga voor Brandonpoint. Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

Thanks for your confidence!